Super League: Ισόπαλη (1-1) εκκίνηση στα πλέι οφ για Πανιώνιο και Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 20:13
UPD:20:22
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση των φετινών πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, καθώς Πανιώνιος και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής.

Ύστερα από ένα μέτριο πρώτο ημίωρο, στο 32ο λεπτό μετά τη σέντρα του Νάνο ο Μπεργκ κατέβασε την μπάλα κι ενώ είχε πλάτη προς το τέρμα έπιασε το γυριστό σουτ και την έστειλε στο δεξί δοκάρι του Διούδη.

Ο κίνδυνος «αφύπνισε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 37΄ είδαν το σουτ του Μπακασέτα να βρίσκει το πάνω μέρος στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει, ενώ στο 39΄ ο Ανσαριφάρντ πλάσαρε στην έξοδο του Στιλ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 52΄ οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ με τον πολύ επικίνδυνο Ιρανό, όταν ο Ανσαριφάρντ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Στιλ από το κακό γύρισμα του Νάνο και σε κενή εστία σκόραρε.

Στο 59΄ μάλιστα ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει, καθώς νικήθηκε από τον Στιλ στο τετ α τετ, αλλά στο 66΄ ο Λέτο πήρε την πάσα του Μέστο και με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις