Σε διαρκή επαφή με την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο η κυβέρνηση

Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2005 15:38
A- A A+

«Δεν είναι συνήθης πρακτική της Ελλάδας η έκδοση ταξιδιωτικών Οδηγιών», δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν η ελληνική κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο έκδοσης ταξιδιωτικής Οδηγίας για τους Ελληνες πολίτες που επιθυμούν να επισκεφθούν τη Βρετανία, μετά το μπαράζ εκρήξεων στο Λονδίνο.

Εξάλλου, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Π. Λειβαδάς ανέφερε ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Βαληνάκης ήρθε σε επαφή με τον Ελληνα πρέσβη στο Λονδίνο και ότι η ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας βρίσκεται σε διαρκή επαφή με το Γραφείο Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στη βρετανική πρωτεύουσα, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει Ελληνας στα θύματα ή τους τραυματίες των εκρήξεων.

«Η φάση που διανύουμε είναι πρώιμη για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων» σημείωσε ο κ. Λειβαδάς, παρατηρώντας επιπρόσθετα ότι τον Ιούλιο έχει αποχωρήσει από το Λονδίνο η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων σπουδαστών.

Ο υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης ενημερώνεται στη Μόσχα, όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη. Αυξημένη επιτήρηση σε στόχους βρετανικών και αμερικανικών συμφερόντων στην Αθήνα, αλλά και σε λιμάνια και αεροδρόμια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή