«Εάν ο Τραμπ πάρει το χρίσμα, θα φάω την εφημερίδα μου»

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 04:35
REUTERS/JONATHAN ERNST
A- A A+

Με την έναρξη της εκστρατείας για τις προκριματικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο αρθρογράφος της Washington Post Ντέινα Μίλμπανκ είχε υποσχεθεί πως, εάν ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, θα... φάει την εφημερίδα του. Πλέον, δηλώνει ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του.

Με τον κ. Τραμπ να μένει μόνος του στην κούρσα των Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, το μόνο που απομένει για να λάβει και επισήμως το χρίσμα είναι η έγκριση από το συνέδριο του κόμματος.

Μεταξύ των προσώπων που δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους από την αρχή, ο 49χρονος Ντέινα Μίλμπανκ, έγραψε σε άρθρο του στις 2 Οκτωβρίου ότι «ο Τραμπ θα χάσει, ειδάλλως εγώ θα φάω αυτό το φύλλο της εφημερίδας».

Μετά τη νίκη του επιχειρηματία στην Ιντιάνα την Τρίτη και την απόσυρση των τελευταίων αντιπάλων του, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δημοσιογράφου και ο λογαριασμός του στο Twitter γέμισαν με σχόλια αναγνωστών που του υπενθύμιζαν την παράτολμη υπόσχεσή του.

«Πολλοί λένε ότι θα επρόκειτο για απάτη εάν δεν έτρωγα την εφημερίδα ωμή» εξήγησε χαριτολογώντας ο δημοσιογράφος σε νέο του άρθρο που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, τη στιγμή που αρκετοί αναγνώστες κατέθεταν τις προτάσεις τους για… συνταγές που θα τον βοηθήσουν να «καταπιεί το πικρό χάπι» ευκολότερα.

Τελικά, αφού οι αναγνώστες ψηφίσουν τη συνταγή που προτιμούν, ένας σεφ από την Ουάσιγκτον θα παρασκευάσει στις 12 Μαΐου πολλά πιάτα με βάση… την εφημερίδα.

Ο κριτικός γαστρονομίας της Post Τομ Σιετσέμα θα τα δοκιμάσει και θα πει τη γνώμη του «κι εγώ θα τα φάω όλα, σε μια δοκιμή που θα αναμεταδοθεί απευθείας στον λογαριασμό στο Facebook της Washington Post» εξήγησε ο δημοσιογράφος.

«Αυτά τα πιάτα με φύλλο εφημερίδας θα είναι νόστιμα. Αλλά έξι μήνες ακόμη με τον Τραμπ; Θα χρειαστώ χωνευτικό ποτό για να μπορέσω να το αντέξω» κατέληξε ο αρθρογράφος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή