Στον τελικό του Κυπέλλου η ΑΕΚ, 1-1 με Ατρόμητο

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 20:11
UPD:20:17
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς απέσπασε ισοπαλία στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (1-1), σε συνδυασμό με τη νίκη της στον πρώτο αγώνα, στο ΟΑΚΑ, με 1-0.

Έτσι η Ένωση θα ξαναβρεθεί σε τελικό της διοργάνωσης ύστερα από πέντε χρόνια ή για πρώτη φορά μετά το 2011 και κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, που έχει πάρει στα χαρτιά με 3-0 τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι ενώ ο «Δικέφαλος» έχει διαμηνύσει ότι δεν θα αγωνιστεί αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το παιχνίδι ήταν «ανοιχτό» από την αρχή και στο 9΄ σουτ του Μπρίτο από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ στη γωνία του ο Μπαρόχα, ενώ στο 12΄ η προσπάθεια του Μάνταλου έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπάρκα και στο 16΄ ο Αραβίδης δεν βρήκε στόχο από το πέναλτι, μετά τη σέντρα του Βάργκας.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ο Στόιτσεφ βγήκε απέναντι στον Μπαρόχα από πάσα του Σουμπίνιο αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό, όμως στο 66΄ ο διαιτητής Κύζας καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Ντίντακ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπρίτο ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 1-0, όμως ο Ατρόμητος δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και το σάστισμα της Ένωσης, που «πελαγοδρόμησε» για το επόμενο τέταρτο του αγώνα.

Αφού λοιπόν οι γηπεδούχοι δεν αναζήτησαν με ένταση το γκολ της πρόκρισης η ΑΕΚ τους τιμώρησε στο 88΄, όταν ο Τζιμπούρ νίκησε με πλασέ τον Μπάρκα, ύστερα από πάσα του Ντίντακ κι έστειλε την ομάδα του στον τελικό της 7ης Μαΐου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις