Προβάδισμα για τον τελικό του Κυπέλλου η ΑΕΚ, 1-0 τον Ατρόμητο

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 21:09
UPD:21:18
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Η ΑΕΚ απόκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου στο σημερινό πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε με κεφαλιά στο 73ο λεπτό ο Μάνταλος. Η ρεβάνς που θα αναδείξει τον ένα από τους φιναλίστ θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τρίτη στο Περιστέρι.

Με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο αντί του Γκουστάβο Πογέτ, οι γηπεδούχοι ήταν μέτριοι αλλά εκμεταλλεύτηκαν το αμυντικογενές στήσιμο του αντίπαλου, που περισσότερο τον ενδιέφερε να μη χάσει το παιχνίδι παρά να απειλήσει την Ένωση.

Στο πρώτο ημίχρονο η τακτική του Τραϊανού Δέλλα δούλεψε καλά, αφού οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν αρκετά εύκολα το ημίχρονο στο 0-0, αν εξαιρεθούν οι φάσεις στο 12΄, με τον Μπάρκα να σώζει την εστία του στην κεφαλιά του Αραβίδη και στο 31΄, όταν έκανε νέα μεγάλη απόκρουση σε πλασέ του Μάνταλου.

Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, βγήκε με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση στο 35ο λεπτό αλλά ο Γροντής δεν τελείωσε καλή τη φάση, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπαρόχα να μπλοκάρει.

Στο 48΄ και μετά από γύρισμα του Ντίντακ στη μεγάλη περιοχή ο Μπαρμπόσα αστόχησε αν και εντελώς μόνος, ενώ στο 68΄ το σουτ του Σιμόες έφυγε ελάχιστα άουτ, για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα το μοναδικό γκολ του αγώνα με τη σέντρα του Αραβίδη και την κεφαλιά του Μάνταλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις