Αθανασάκης: Η οικονομία βαδίζει σε ύφεση

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2005 19:48
UPD:19:50
A- A A+

Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσουν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας περί ικανοποιητικής πορείας της ελληνικής οικονομίας http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/07/14/1071244.htm , δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης. Πρόσθεσε ότι δυστυχώς η οικονομία βαδίζει σε ύφεση, και είναι σε επιτήρηση λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης με την απογραφή.

Η κυβέρνηση όσο περισσότερο μιλάει για το ωράριο τόσο λιγότερους πείθει, δήλωσε ο κ. Αθανασάκης, σχολιάζοντας την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τις δηλώσεις του για το ωράριο.

Το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε ο κ. Αθανασάκης, θα πάρει μια σειρά μέτρων προκειμένου να ενημερώσει την κοινή γνώμη για την πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα αυτό, η οποία αποβαίνει σε βάρος των πολλών και υπέρ ορισμένων πολύ ολίγων. Στο πλαίσιο αυτό, το μεσημέρι της Δευτέρας, η αρμόδια τομεάρχης Αννα Διαμαντοπούλου θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ το ίδιο θα κάνουν, ταυτόχρονα, στις έδρες των περιφερειών οι γραμματείς των περιφερειακών επιτροπών του κινήματος και οι υπεύθυνοι ανάπτυξης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή