Πολιτική
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2005 19:48

Αθανασάκης: Η οικονομία βαδίζει σε ύφεση

Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσουν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας περί ικανοποιητικής πορείας της ελληνικής οικονομίας http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/07/14/1071244.htm , δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Αθανασάκης. Πρόσθεσε ότι δυστυχώς η οικονομία βαδίζει σε ύφεση, και είναι σε επιτήρηση λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης με την απογραφή.

Η κυβέρνηση όσο περισσότερο μιλάει για το ωράριο τόσο λιγότερους πείθει, δήλωσε ο κ. Αθανασάκης, σχολιάζοντας την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τις δηλώσεις του για το ωράριο.

Το ΠΑΣΟΚ, όπως είπε ο κ. Αθανασάκης, θα πάρει μια σειρά μέτρων προκειμένου να ενημερώσει την κοινή γνώμη για την πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα αυτό, η οποία αποβαίνει σε βάρος των πολλών και υπέρ ορισμένων πολύ ολίγων. Στο πλαίσιο αυτό, το μεσημέρι της Δευτέρας, η αρμόδια τομεάρχης Αννα Διαμαντοπούλου θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ το ίδιο θα κάνουν, ταυτόχρονα, στις έδρες των περιφερειών οι γραμματείς των περιφερειακών επιτροπών του κινήματος και οι υπεύθυνοι ανάπτυξης.