Μπάσκετ: Ξεκίνημα στα πλέι οφ με break στο ΟΑΚΑ για ΠΑΟΚ

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 21:08
UPD:21:15
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ, καθώς νίκησε την ΑΕΚ με 83-78 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της Α1 Ανδρών κι έκανε το break από την πρώτη αναμέτρηση.

Η μακεδονική ομάδα έχει πια τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, καθώς ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (23/4) στο κλειστό της Πυλαίας.

Το ματς κρίθηκε από την απίστευτη επιθετική παραγωγικότητα των φιλοξενούμενων, που ξεκίνησαν το τέταρτο δεκάλεπτο χάνοντας στο 30΄ με 52-61 και το τελείωσαν έχοντας σκοράρει 31 πόντους σε 10 λεπτά.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Χάτσερ με 21 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Βασιλειάδης με 17 και το τρίποντο στα 38΄΄ πριν τη λήξη, όταν έκανε το 75-78.

Από την Ένωση κορυφαίος ήταν ο Μαυροκεφαλίδης με 19 πόντους, αλλά και δύο σημαντικά λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα που έκριναν την αναμέτρηση και ήταν λάθος πάσα στα 17΄΄ και άστοχο τρίποντο στα 6΄΄ πριν τη λήξη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πια κοντά στην ανατροπή μιας δυσμενούς παράδοσης, που τον θέλει να μην προκρίνεται όταν αγωνίζεται στον πρώτο γύρο των πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις