Την Τετάρτη η συνάντηση Τσίπρα - Ολάντ

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 20:59
UPD:21:00
EPA/IAN LANGSDON

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο Ολάντ είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη αλλά επισπεύδεται μετά από αίτημα της γαλλικής πλευράς για αύριο, Τετάρτη, διότι ο κ. Ολάντ  θα απουσιάζει μετά το βράδυ  της Τετάρτης από το Παρίσι (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, αύριο, Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στις 7 μ.μ. θα έχει στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο Ολάντ είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη αλλά επισπεύδεται μετά από αίτημα της γαλλικής πλευράς για αύριο, Τετάρτη, διότι ο κ. Ολάντ  θα απουσιάζει μετά το βράδυ  της Τετάρτης από το Παρίσι.

Την Πέμπτη, 14 Απριλίου, στις 12 μ.μ. ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 μ.μ. να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος Άξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή