Super League: «Ασφαιρος» στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός, 0-0, με τον Αστέρα

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 20:55
UPD:21:01
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
A- A A+

Δύο βαθμούς άφησε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα (0-0), μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League.

Οι «πράσινοι» δεν έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν είχαν ευκαιρίες και γενικά δεν πήραν τίποτα περισσότερο από αυτό που άξιζαν με βάση την συνολική εικόνα τους στην αναμέτρηση. Μετά το αποτέλεσμα αυτό το συγκρότημα του Στραματσόνι μένει στην 3η θέση της κατάταξης, πίσω από την ΑΕΚ και περιμένει την τιμωρία της Ένωσης και από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, προκειμένου να μη μπει με βαθμολογικό μειονέκτημα έναντι των «κιτρινόμαυρων» στα play offs.

Με 10 ξένους παίκτες παρατάχθηκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Παναθηναϊκός (μοναδικός Έλληνας στην ενδεκάδα ήταν ο Κλωναρίδης) και χωρίς τον Σεμπαστιάν Λέτο, που έμεινε στον πάγκο.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν από νωρίς να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αλλά καμία δεν το κατάφερε καθώς υπέπεσαν σε πολλά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες δεν σημειώθηκαν, με τον Παναθηναϊκό να έχει δύο σουτ στο διάστημα του πρώτου 20λεπτου που δεν βρήκαν στόχο, ενώ οι γηπεδούχοι δεν ήταν καθόλου απειλητικοί για την εστία του Στιλ.

Στα πρώτα 30 λεπτά οι «πράσινοι» κέρδισαν τρία κόρνερ, ωστόσο, δεν πήραν κάτι από τις εκτελέσεις τους, ωστόσο, στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση και ήταν πιο επικίνδυνοι στις επιθέσεις που έκαναν. Το απευθείας φάουλ του Νάνο στο 35΄ απόκρουσε ο Μπαντής στην καλύτερη στιγμή για το «τριφύλλι» μέχρι τότε, ενώ λίγο αργότερα (38΄) από τη σέντρα του Δημούτσου δεν βρέθηκε κανένας συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει προς τα δίχτυα του Στιλ.

Καλύτερος ήταν ο Αστέρας στην επανάληψη και στο 60΄ ο Στιλ έκανε σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Ιγκλέσιας. Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Στραματσόνι (Λέτο και Λαγός τα νέα πρόσωπα) οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους για να μπουν στην περιοχή του Μπαντή και παρά το γεγονός ότι κέρδισαν κάποια μέτρα μετά το 65΄ στο 70΄ και πάλι ο Στιλ ήταν στη σωστή θέση μετά το σουτ του Χαμντανί.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι έχασε ο Παναθηναϊκός στο 77΄ με τον Βιγιαφάνιες να μη μπορεί να νικήσει τον Μπαντή, μετά το εξαιρετικό passing game του Λέτο. Στις καθυστερήσεις ο Τελάντερ κατάφερε να σώσει τον Παναθηναϊκό, καθώς απομάκρυνε πάνω στη γραμμή μετά το πλασέ του Μάσα.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων στη συνέχεια καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Παναθηναϊκό να αφήνει δύο πολύτιμους βαθμούς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και ουσιαστικά παίρνει την 3η θέση της κανονικής περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις