Επίδειξη δύναμης και στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, 5-2 τον Παναιτωλικό

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 20:53
UPD:20:58
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, πέρασε με το επιβλητικό 5-2 από το Αγρίνιο απέναντι στον γηπεδούχο Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής και σημείωσε την 27η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, στο πιο χορταστικό παιχνίδι της χρονιάς.

Τα πάντα για τον πρωταθλητή στο πρώτο ημίχρονο ξεκινούσαν και κατέληγαν στον Κώστα Φορτούνη, που ήταν απολαυστικός. Αφού στο 5ο λεπτό ο Μάρκος Πάουλο δεν τιμώρησε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων πλασάροντας μόλις άουτ στο τετ α τετ με τον Καπίνο, στο 7΄ ο διεθνής άσος άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Ερνάνι, σημειώνοντας το 17ο γκολ του στη φετινή Λίγκα.

Στο 25΄ ο Παναιτωλικός έχασε νέα ευκαιρία, όταν ο Ουάρντα από πλάγια δεξιά θέση πλάσαρε ελάχιστα άουτ, για να γράψει το 0-2 ο Ντα Κόστα στο 30΄ με εκπληκτικό άλμα και κεφαλιά σε κόρνερ του Ερνάνι, κι ενώ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από την παρέμβαση του Ρομπουλάκου που είχε καλύψει τη γραμμή, αλλά η πορεία της ήταν ήδη προς τα δίχτυα.

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Φορτούνης χάρισε τρεις εξαιρετικές στιγμές, όταν προσπάθησε να σκοράρει σε δύο συνεχείς φάσεις με απευθείας εκτελέσεις κόρνερ (!) αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε οριακά σε αμφότερες τις περιπτώσεις, ενώ στις καθυστερήσεις ο Έλληνας τερματοφύλακας πέταξε σε κόρνερ και το απευθείας εκτελεσμένο κόρνερ του νεαρού άσου.

Στην επανάληψη, αφού στο 55΄ ο Καπίνο έκανε μια ωραία απόκρουση σε σουτ του Μουνιός εκτός περιοχής, ήρθε ο Σεμπά να γράψει το 3-0 με υποδειγματικό πλασέ σε άψογη αντεπίθεση, ενώ στο 69΄ ο Φορτούνης έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Σεμπά έδωσε την ασίστ και ο Πουλίδο από κοντά σημείωσε το τελευταίο γκολ της ομάδας του.

Το παιχνίδι είχε όμως ακόμη… δρόμο μπροστά του και πολύ θέαμα, αφού στο 86΄ ο Πάρντο έκανε το 5-0 με κεφαλιά από σέντρα του Φορτούνη, στο 88΄ ο Ουάρντα μείωσε με ένα εκπληκτικό σουτ και στο 90΄ ο Κάπελ άμβλυνε τις εντυπώσεις διαμορφώνοντας το τελικό 2-5.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις