Αγχωτική νίκη ο ΠΑΟΚ (2-0) με Λεβαδειακό

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 20:55
UPD:20:59
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον δυνατό και καλά στημένο Λεβαδειακό, αλλά βρήκε το γκολ που έψαχνε δέκα λεπτά πριν τη λήξη του 90λεπτου και πήρε μια σημαντική νίκη με 2-0 ενόψει πλέι οφ, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα το παιχνίδι ήταν τραγικό έως το 34ο λεπτό, όταν στο σημείο εκείνο ο Τζιόλης έκανε κεφαλιά – πάσα στο δεύτερο δοκάρι και στη νέα κεφαλιά του Ροντρίγκες, ο Μουλόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με άλλη μία ευκαιρία για τον «Δικέφαλο», ξανά από… αέρος, όταν στο 44ο λεπτό ο Χαρίσης έβγαλε μια πολύ ωραία μπαλιά, αλλά η κεφαλιά του Πέλκα έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να αμύνεται σωστά και ο ΠΑΟΚ απειλούσε περιστασιακά, όπως στο 57΄ όταν το εν κινήσει σουτ του Μακ από το φάουλ του Κάτσε έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 59΄ και σε κόρνερ του Αλβανού μέσου η κεφαλιά του Τζαβέλλα έστειλε την μπάλα παράλληλα με την εστία, με τον Ροντρίγκες να μην την προλαβαίνει στο δεύτερο δοκάρι. 

Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε τελικά στο 80΄, όταν ήταν και πάλι ο Κάτσε που σέντραρε από τη δεξιά πλευρά, με τον Λέοβατς να πλασάρει εύστοχα στην κίνηση για 1-0 του.

Η νίκη του ΠΑΟΚ οριστικοποιήθηκε στο 89΄, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Μακ, που ήταν μόνος και χωρίς την παραμικρή δυσκολία διπλασίασε για το τελικό 2-0.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις