Ιστορική νίκη ο Αστέρας, 1-0 στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή

Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 21:33
UPD:21:38
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και αυτό έγινε στην περίπτωση του «Καυτανζογλείου» και τη συνάντηση του Ηρακλή με τον Αστέρα Τρίπολης, που βρήκε νικητές τους Αρκάδες με 1-0, για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε αυτή την έδρα.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος μετά το πρώτο 20λεπτο και κυριάρχησε φτάνοντας στο γκολ στο 24ο λεπτό με τον Φερνάντες, ο οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Μπερτόλιο και την αμυντική αδυναμία των γηπεδούχων. Στο 28΄ ο Περνίς απέκρουσε το σουτ του Χαμντανί και στη συνέχεια απομάκρυνε ο Ζιαμπάρης επί της γραμμής. 

Στο 42΄ ο Αστέρας πλησίασε και σε δεύτερο γκολ, αλλά το πλασέ του Μάσα βρήκε στο δοκάρι του Περνίς, ενώ στο 61΄ ο Βέλλιος έχασε την ευκαιρία για την ισοφάριση σουτάροντας άστοχα από εξαιρετική θέση.

Ο Μάκης Χάβος είχε μπλοκάρει με την τακτική του τον «Γηραιό», που δεν έβρισκε διαδρόμους προς την περιοχή των Πελοποννήσιων, ενώ κινδύνεψε με το 0-2 στο 71΄, όταν ο Περνίς απέκρουσε την κεφαλιά του Γκοϊάν, με τον Αστέρα να κρατά άνετα το «διπλό» και να παραμένει στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις