Πυροδοτεί αντιπαραθέσεις η απόφαση για τη συνέντευξη στο δημόσιο

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2005 18:27
A- A A+

«Η Υπουργική Απόφαση Παυλόπουλου για τη συνέντευξη http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/08/03/1076807.htm , επιβεβαιώνει όσα καταγγείλαμε στη Βουλή για την κομματικοποίηση των προσλήψεων στο δημόσιο. Ο κ. υπουργός αφού καθιέρωσε την συνέντευξη ακόμη και για την πρόσληψη μαγείρων, αφού φρόντισε να μπορεί να ανατρέπεται με την συνέντευξη όλη η σειρά κατάταξης και να υποβιβάζονται τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων, έφτασε με την σημερινή απόφασή του να ορίσει ρητά ότι, κατά την βαθμολογία της συνέντευξης δεν επιτρέπεται ούτε ένσταση. Ετσι για να μη μένει η παραμικρή αμφιβολία στον καθένα μας, για το τι θα ακολουθήσει στο κράτος της Δεξιάς», αναφέρουν σε δήλωσή τους ο συντονιστής και ο αναπληρωτής συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου και Ντίνος Ρόβλιας αντιστοίχως.

Σε απάντηση, από το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ανακοίνωση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για την Υπουργική Απόφαση που αφορά τη διαδικασία της συνέντευξης στρέφεται ευθέως εναντίον του ΑΣΕΠ, αφού σε όλους είναι γνωστό ότι, κατ' αποτέλεσμα, η συνέντευξη υφίσταται όταν την κρίνει απαραίτητη το ΑΣΕΠ και διενεργείται από το ίδιο το ΑΣΕΠ ή υπό την εποπτεία του.

Αλλά είναι αναμενόμενο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να προβαίνουν σε επιθέσεις εναντίον του ΑΣΕΠ, αφού ως εμπνευστές και πρωτομάστορες του κομματικού ρουσφετιού και των αναξιοκρατικών προσλήψεων επί είκοσι ολόκληρα χρόνια σήμερα, ως αντιπολίτευση, συνεχίζουν να κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή