Πόλο: Για την πέμπτη θέση στο προ Ολυμπιακό η Εθνική Γυναικών

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 16:12
UPD:16:38
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/Takis Sagias

Αύριο το απόγευμα (14:45), Δευτέρα 28 Μαρτίου, η «γαλανόλευκη» ομάδα θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια του προ Ολυμπιακού τουρνουά Ολλανδία με «έπαθλο» την πέμπτη θέση (φωτογραφία αρχείου). 

A- A A+

Η Εθνική Γυναικών νίκησε με 12-10 τον Καναδά στον αγώνα της... παρηγοριάς, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε για να γίνει, αφού η κατάταξη των εκτός τετράδας ομάδων δεν έχει την παραμικρή σημασία, οι αθλήτριες του Σάκη Κεχαγιά ήταν καλύτερες στα πρώτα τρία οκτάλεπτα, όταν πήραν διαφορά τριών τερμάτων και έφτασαν στη νίκη γοήτρου.

Αύριο το απόγευμα (14:45), Δευτέρα 28 Μαρτίου, η «γαλανόλευκη» ομάδα θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια του προ Ολυμπιακού τουρνουά Ολλανδία με «έπαθλο» την πέμπτη θέση. 

Τα γκολ της Ελλάδας σημείωσαν οι Ελευθεριάδου 2, Ελ. Πλευρίτου 2, Ασημάκη 2, Τσουκαλά, Β. Διαμαντοπούλου, ΑβραμίδουΡουμπέση, Μανωλιουδάκη και Ξενάκη, ενώ για τις Καναδέζες σκόραραν οι Κρεβιέ 3, Αλόγκμπο 2, Έγκενς 2, ΜοντόνΜπεκάζι και Περάλτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις