Πόλο: «Κλείδωσε» τη δεύτερη θέση η Βουλιαγμένη

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016 22:01
UPD:22:06
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Η Βουλιαγμένη πέρασε νικηφόρα (6-3) και από την έδρα του Παναθηναϊκού, στον αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για την 20ή αγωνιστική στην Α1 Ανδρών, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Με αυτούς τους βαθμούς οι «μπέμπηδες» σφράγισαν και μαθηματικά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην κανονική περίοδο, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της, ξεφεύγοντας από τους τρίτους «πράσινους» με 12 βαθμούς.

Ο Υδραϊκός συνέχισε την ανοδική πορεία του, νίκησε έστω και δύσκολα εκτός έδρας την Ηλιούπολη με 8-4 και βρίσκεται πλέον μόνος στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Αυτό συνέβη επειδή ο Ολυμπιακός έκανε άνετα το «20 στα 20» απέναντι στον Εθνικό, τον οποίο συνέτριψε με 16-4 στο άλλοτε πειραϊκό ντέρμπι και τον «εκθρόνισε» από την τετράδα.

«Καυτή» αποδεικνύεται για τους περισσότερους αντίπαλους η έδρα της Χίου. Στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού οι γηπεδούχοι επικράτησαν και του ΠΑΟΚ, με 9-8, σημειώνοντας μια πολύ σημαντική νίκη.

Εύκολη εκτός έδρας νίκη πήρε ο ΑΝΟ Γλυφάδας απέναντι στην ουραγό ΝΕ Πατρών στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» με 21-8 κι έτσι η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη διατηρήθηκε στην 7η θέση της κατάταξης, παρά τη νίκη της Χίου.

Το Παλαιό Φάληρο, τέλος, πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Καλαμακίου, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, επικρατώντας με 13-9 και ελπίζει ακόμα στην αποφυγή των πλέι άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις