Μπάσκετ: Έβγαλε την «υποχρέωση» ο Παναθηναϊκός, 88-76 τον Κόροιβο

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 19:29
UPD:19:33
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός συνάντησε αντίσταση μεγαλύτερη του αναμενόμενου από τον μαχητικό Κόροιβο Αμαλιάδας στο ΟΑΚΑ, όμως για τους «πράσινους» ήταν αρκετό ένα επιμέρους 19-2 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου για να πάρει διαφορά ασφαλείας.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας επιβλήθηκε, εν τέλει, με 88-76 των Ηλείων στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και πέρασε, προσωρινά τουλάχιστον, στην πρώτη θέση, περιμένοντας το αποτέλεσμα της αυριανής συνάντησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κηφισιά.

Με απόντα για προληπτικούς λόγους τον Έλιοτ Γουίλιαμς, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, που φαίνεται πάντως ότι είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο προσεχές παιχνίδι της Ευρωλίγκας με την Νταρουσάφακα, στην Πόλη.

Ο μοναδικός αθλητής των «πρασίνων» που είχε διάθεση να παίξει και το απέδειξε ήταν ο Φελντέιν, που σκόραρε 25 πόντους με 6/8 τρίποντα και συνολικά 9/12 σουτ, ενώ άλλους 11 πρόσθεσε ο Χέινς, με τους δυο τους να είναι οι μοναδικοί «διψήφιοι». 

Όσον αφορά στον Κόροιβο του Χάρη Μαρκόπουλου, που την επόμενη αγωνιστική παίζει με τον Αρκαδικό σε αγώνα «ζωής και θανάτου», υπέρτερος όλων ο Τσάπιν με 22 πόντους, ενώ 17 μέτρησε ο Άλεν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις