Μπάσκετ: Αμφίρροπα τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 09:00
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Η 23η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών, που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, είναι κομβικής σημασίας όσον αφορά στην προσπάθεια των ομάδων που παλεύουν για να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο Αρκαδικός αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τα Τρίκαλα και ως ουραγός της βαθμολογίας δεν βλέπει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης χρειάζεται τους βαθμούς γιατί είναι χαμηλά στην κατάταξη.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, όπου ο Απόλλωνας Πατρών υποδέχεται τον Άρη και χρειάζεται τη νίκη καθώς στοχεύει στα πλέι οφ, την ώρα που οι «κίτρινοι» θέλουν να διατηρήσουν σταθερή τη διαφορά από την ΑΕΚ και να εδραιωθούν στην τρίτη θέση.

Η Ένωση, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη από το πολύ καλό στην έδρα του Ρέθυμνο, που πασχίζει για να συμμετάσχει στα πλέι οφ.

Ο Κολοσσός είναι το φαβορί παίζοντας στο «Βενετόκλειο» με την Καβάλα, που όπως έδειξε όμως με τη νίκη της απέναντι στο Ρέθυμνο την περασμένη αγωνιστική θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Ο ΠΑΟΚ, τέλος, θα παίξει στην Πυλαία με το Λαύριο και έχει τον πρώτο λόγο, αλλά πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ μαχητικοί και κατά συνέπεια επικίνδυνοι.

Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00):

  • Ρέθυμνο-ΑΕΚ            
  • Απόλλων Πατρών-Άρης        
  • Κολοσσός Ρόδου-Καβάλα      
  • Αρκαδικός-Τρίκαλα      
  • ΠΑΟΚ-Λαύριο             

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις