Ισπανία: Τελειώνει το πρωτάθλημα αύριο η Μπαρτσελόνα στο «Μαδριγάλ»

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 18:50
UPD:19:05
REUTERS/ELOY ALONSO

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Σπόρτινγκ Χιχόν.

A- A A+

Την ευκαιρία να τελειώσει με την υπόθεση τίτλος 8... στροφές πριν το φινάλε της Primera Division θα έχει αύριο η Μπαρτσελόνα, μετρά τη σημερινή ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Σπόρτινγκ Χιχόν (1-2).

Η μοναδική ομάδα που έδειχνε ότι θα είναι ανταγωνιστική έως το τέλος και θα μπορούσε να απειλήσει τη Μπαρτσελόνα στην κούρσα του τίτλου γνώρισε οδυνηρή ήττα στο «Ελ Μολινόν» και, πλέον, αύριο το απόγευμα η «Μπαρτσα» έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» ουσιαστικά το πρωτάθλημα, αρκεί να περάσει με «διπλό» από το «Μαδριγάλ» κόντρα στη Βιγιαρεάλ (εάν γίνει αυτό οι «μπλαουγκράνα» θα ξεφύγουν με 11 βαθμούς από την Ατλέτικο).

Ο Γκριεζμάν έδωσε προβάδισμα στους «ροχιμπλάνκος» στο 29΄, αλλά στο 79΄ ο Σανάμπρια ισοφάρισε στο 89΄ ο Κάστρο έφερε την ολική ανατροπή στο παιχνίδι, χαρίζοντας στους γηπεδούχους μία τεράστια νίκη στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προερχόταν από 120 λεπτά αγώνα με την Αϊντχόφεν, την περασμένη Τρίτη, στη ρεβάνς των «16» του Champions League και ήταν εμφανώς κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε για να φτάζσει στην πρόκριση μέσω των πέναλτι που ακολούθησαν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις