Π. Χρηστίδης: Ή ο κ. Τσίπρας θα αποδεχθεί τον εκβιασμό του κ. Καμμένου ή ο κ. Καμμένος θα γίνει «ρόμπα»

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 12:36
UPD:12:40
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο κ. Χρηστίδης (φωτ. αρχείου) διερωτήθηκε πώς μπορεί να σταθεί ο κ. Καμμένος αύριο το πρωί εάν πάρει πίσω τις δηλώσεις του «περί Μουζάλα», πώς μπορεί να συνεργαστεί με έναν υπουργό με τον οποίο-από κοινού- είναι οι δύο βασικοί υπεύθυνοι για τα hotspots και για το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

A- A A+

Ή ο κ. Τσίπρας θα αποδεχθεί τον εκβιασμό του κ. Καμμένου και θα παραιτήσει με τον κ. Μουζάλα, ή ο κ. Καμμένος θα γίνει κατά το κοινώς λεγόμενο «ρόμπα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον Σκάι, για το θέμα που έχει ανακύψει με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο κ. Χρηστίδης διερωτήθηκε πώς μπορεί να σταθεί ο κ. Καμμένος αύριο το πρωί εάν πάρει πίσω τις δηλώσεις του «περί Μουζάλα», πώς μπορεί να συνεργαστεί με έναν υπουργό με τον οποίο-από κοινού- είναι οι δύο βασικοί υπεύθυνοι για τα hotspots και για το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Όπως είπε, αυτό δημιουργεί ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να το λύσει ο Πρωθυπουργός.

«Αν εδώ μιλάμε για μια κυβέρνηση, η οποία είναι υπό προθεσμία και για υπουργούς οι οποίοι είναι υπό προθεσμία, περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποιος ανασχηματισμός. Αυτό όμως δείχνει ότι η χώρα είναι ακυβέρνητη, το πλήρωμα έχει ανταρσία και ο καπετάνιος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο» πρόσθεσε.

Ο κ. Χρηστίδης επανέλαβε τη θέση του ΠΑΣΟΚ περί εθνικής συνεννόησης, διεμήνυσε όμως η Δημοκρατική Συμπαράταξη «δεν γίνεται τσόντα κανενός»: «Αν με ρωτάτε όμως κατά πόσο η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπαίνει αύριο το πρωί στην κυβέρνηση, αν φύγει ο κ. Καμμένος, η θέση μας περί συμμετοχής και της Νέας Δημοκρατίας και όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων δεν αλλάζει. Εμείς δε γινόμαστε τσόντα κανενός ...».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή