«Νέο αίμα» στην Εθνική ομάδα βάζει ο Σκίμπε

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 17:46
UPD:17:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η «γαλανόλευκη» ομάδα θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Μαυροβούνιο στις 24 Μαρτίου και την Ισλανδία στις 29 του ίδιου μήνα, με τον Γερμανό ομοσπονδιακό προπονητή να ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα τις επιλογές του (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα που θα βρεθούν στο προσκλητήριο του Μίχαελ Σκίμπε στην πρώτη συγκέντρωση των διεθνών τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, ενόψει των φιλικών αγώνων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» το Μαυροβούνιο στις 24 Μαρτίου και την Ισλανδία στις 29 του ίδιου μήνα, με τον Γερμανό ομοσπονδιακό προπονητή να ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα τις επιλογές του.

Στις κλήσεις του Σκίμπε, λοιπόν, συμπεριλήφθηκαν παίκτες όπως οι Βέλλιος, Οικονόμου, Πέλκας και Θανάσης Παπάζογλου, ενώ την ίδια στιγμή έμειναν εκτός στην παρούσα φάση Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Αραβίδης.

Αναλυτικά, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κλήθηκαν οι, Καρνέζης, Καπίνο, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Φορτούνης, Πέτσος, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Σάμαρης, Μήτρογλου, Καρέλης, Βέλλιος και Παπάζογλου.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της Εθνικής, εκείνο με την Ισλανδία, στην ομάδα θα ενταχθούν και οι Σιόβας, Μόρας, Χολέμπας, Διαμαντάκος, Πέλκας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις