Σκίμπε: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Λευκή ισοπαλία με την Τουρκία
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 23:49
UPD:18/11/2015 00:28
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Στο πρώτο μέρος απέναντι στο Λουξεμβούργο είχαμε ευκαιρίες, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα δεν κάναμε ευκαιρίες για να νικήσουμε κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό» απάντησε ο Σκίμπε.

A- A A+

«Δίκαιο αποτέλεσμα» χαρακτήρισε την ισοπαλία (0-0) της Εθνικής απέναντι στην Τουρκία ο ομοσπονδιακός Μίχαελ Σκίμπε.

Όπως υπογράμμισε ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου «ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς υπάρχει έντονη αντιπαλότητα. Ήταν καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία. Είχαμε λίγες περισσότερες ευκαιρίες, τα πήγαμε πολύ καλά αμυντικά αλλά δεν ήμασταν καλοί στο να δημιουργήσουμε επιθετικά καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και θεωρώ πως το 0-0 είναι δίκαιο».

Για τις αλλαγές που έκανε συγκριτικά με τον αγώνα στο Λουξεμβούργο αλλά και τα θετικά σημεία που κρατάει από τον αποψινό αγώνα είπε: «Θέλαμε να αρχίσουμε με τους καλύτερους παίκτες μας. Θεωρώ πως τα πήγαν πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος με εκείνους για τη μάχη που έδωσαν και το αποτέλεσμα. Τα πήγαν καλά στην άμυνα, κάποιοι ανέβηκαν στις στημένες φάσεις. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπήρξε πολύ τρέξιμο, ειδικά ο Σάμαρης από τον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είδαμε πως έχουν καλή ποιότητα, καλά στάνταρ και πρέπει να πάμε μπροστά με αυτούς τους παίκτες. Πιθανότατα θα έχουμε πιο δυνατή ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ».

Ο Σκίμπε ρωτήθηκε επίσης για τη χρησιμοποίηση συνολικά 24 παικτών, αλλά και τις λιγοστές φάσεις για γκολ που είχε η Εθνική ομάδα σε αυτούς τους δύο αγώνες. «Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Στο πρώτο μέρος απέναντι στο Λουξεμβούργο είχαμε ευκαιρίες, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα δεν κάναμε ευκαιρίες για να νικήσουμε κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό» απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις