Super League: MVP και Best Goal ο Μπακασέτας

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 13:09
UPD:13:11
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Τάσος Μπακασέτας (Δ) αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής αλλά και σκόρερ του θεαματικότερου γκολ, με τον άσο του Πανιωνίου να επιβραβεύεται για την απόδοση και το χατ τρικ που σημείωσε (3-0) εναντίον της Ξάνθης.

A- A A+

Όπως συνέβη συχνά στις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας, έτσι και κατά την 26η, ο ίδιος ποδοσφαιριστής πρώτευσε και στους δύο διαγωνισμούς.

Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, που αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής αλλά και σκόρερ του θεαματικότερου γκολ, με τον άσο του Πανιωνίου να επιβραβεύεται για την απόδοση και το χατ τρικ που σημείωσε (3-0) εναντίον της Ξάνθης.

Στον διαγωνισμό για τον MVP έλαβε ποσοστό 36,56% από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, ενώ δεύτερος ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης του ΠΑΟΚ με 20,63% και τρίτος ο Εστέμπαν Καμπιάσο του Ολυμπιακού με 17,17%.

Το καταπληκτικό στην υπόθεση συνέβη στην κατηγορία Best Goal, όπου ο Μπακασέτας δεν κατάκτησε μόνο την πρώτη (20,22%) αλλά και τη δεύτερη θέση (13,46%) για το τελευταίο τέρμα του (!), αφήνοντας τρίτο τον Αθανασιάδη με 12,81%.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις