Στραματσόνι: «Θέλω να σέβονται την ομάδα μου»

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 23:33
UPD:14/03/2016 16:31
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Παίξαμε στα ίσια, είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να νικήσουμε, αλλά το φινάλε ήταν άσχημο για μας. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαμούτε μπροστά σε άδειο τέρμα και τελικά δεχτήκαμε στο τέλος δύο γκολ», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Στις... λεπτομέρειες απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δεν παρέλειψε να καταγγείλει την φραστική επίθεση προς τον πάγκο από ανθρώπους του Ολυμπιακού.

«Παίξαμε στα ίσια, είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να νικήσουμε, αλλά το φινάλε ήταν άσχημο για μας. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαμούτε μπροστά σε άδειο τέρμα και τελικά δεχτήκαμε στο τέλος δύο γκολ», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:

«Λυπάμαι για αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών τον πάγκο μας. Κάποιος που φορούσε το μπουφάν του Ολυμπιακού, δεν ξέρω αν είναι υπάλληλος της ομάδας, στάθηκε μπροστά μας και μας κορόιδευε. Εγώ είμαι άνθρωπος ευθύς. Μπορεί κάποιος να κερδίσει και κάποιος να χάσει, αλλά απαιτείται σεβασμός. Δεν μπορεί κάποιος να μη σέβεται εμένα, τους παίκτες μου και την ομάδα μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και δεν το επιτρέπω αυτό. Αυτό που έγινε ήταν άσχημο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν αυτός ο άνθρωπος έφτασε στη μέση του αγώνα μπροστά στον πάγκο μας και μας κορόιδευε, σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά», παραδέχθηκε ο Ιταλός και κατέληξε: «Δεν έχει σχέση με το ματς αυτό το περιστατικό. Πρόκειται, όμως, για ένα γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βία. Κατέβαλα υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συγκρατήσω τους παίκτες μου». 

Για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος ανέφερε: «Ξεκινήσαμε όπως και στο πρώτο. Δυστυχώς γνώριζα πως ο Λέτο δεν μπορούσε να αντέξει για 90 λεπτά και είχα αναθέσει στον Βιγιαφάνες μια συγκεκριμένη αποστολή, στην οποία δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο δεύτερο ημίχρονο μετά το χτύπημα που είχε δεχτεί στο πρώτο μέρος. Δυστυχώς δεν διαθέτω άλλον παίκτη με αυτά τα στοιχεία. Εγώ δεν έχω δει τις φάσεις, αλλά αν θυμάμαι καλά, οι δύο ευκαιρίες που υπήρξαν με τον Μαμούτε και με το χτύπημα του Φουστέρ. Αν ο κ. Σίλβα έβαλε στο φινάλε τέσσερις επιθετικούς, έγινε γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μας φέρει σε δύσκολη θέση. Ο στόχος μας ήταν εξ αρχής η ισοπαλία». 

Για το στόχο στη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο στόχος είναι να χτίσουμε τον Παναθηναϊκό της επόμενης σεζόν. Να μπορεί η ομάδα να έχει παρουσία και στην Ευρώπη. Κανείς δεν θα χάσει το κίνητρό του. Το μεγάλο έργο που έχω μπροστά μου αφορά στην αλλαγή της νοοτροπίας. Μιλάω κυρίως για την εμπειρία. Είδαμε πώς παίξαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις