Βόλεϊ: Στην οκτάδα ο Ηρακλής, «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση η Κηφισιά

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 22:16
UPD:22:19
INTIME SPORTS/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ηρακλή 3-2 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, στην Πυλαία, αλλά ο «Γηραιός» ήταν ο πραγματικός κερδισμένος του ντέρμπι, αφού με το βαθμό ισοβάθμησε με την Ορεστιάδα στην 8η θέση και έχοντας πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους Ακρίτες, μπήκε για πρώτη φορά στην οκτάδα.

Ο «Δικέφαλος», από την πλευρά του, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, που είναι πολύ πιθανό να κρίνει την πρώτη και την τέταρτη θέση, δυσκολεύτηκε απέναντι στον μαχητικό αντίπαλό του, αλλά με τους δύο βαθμούς πλησίασε στον πόντο από τον τρίτο Φοίνικα Σύρου.

Ο Κηφισιά νίκησε 3-0 την Ορεστιάδα σε μόλις 63 λεπτά, στην πιο ευρία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο και διατήρησε μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη ακόμα και της πρώτης θέσης.

Αντίθετα, η Ορεστιάδα έμεινε στους 22 βαθμούς και μετά την ήττα βρέθηκε εκτός οκτάδας, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τον Ηρακλή αφού έχει χάσει και τους δύο αγώνες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Mε πολύ καλό σερβίς, ειδικά στο 1ο σετ όπου πήρε τους 7 από τους 9 άσσους του στον αγώνα, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Παμβοχαϊκό με 3-1 και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πέμπτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Οι «πράσινοι» είχαν σε καλό βράδυ τους Βραζιλιάνους Ούγκο Λεόν και Φερέιρα, φτάνοντας στους 31 βαθμούς και +4 από Παμβοχαϊκό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις