Βόλεϊ: Ο Εθνικός «γονάτισε» τον Φοίνικα

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 22:37
UPD:22:41
EPA/Piotr Wittman

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ο Φοίνικας Σύρου προηγήθηκε 1-0 σετ και με 20-18 στο δεύτερο, μέσα στην Αλεξανδρούπολη, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκίνησε η αντεπίθεση του γηπεδούχου Εθνικού, που καθήλωσε τους Κυκλαδίτες και τους νίκησε 3-1 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Η ομάδα του Έβρου είχε πρωταγωνιστή τον βραζιλιάνο Ιγκόρ Γκονζάλβες Γκιλέν, ο οποίος έκανε μακράν το καλύτερο παιχνίδι του στους Ακρίτες και με 25 πόντους, από τους οποίους 4 άσοι, τους οδήγησε στη νίκη.

Ο Εθνικός ισοβαθμεί τώρα με τον Παμβοχαϊκό στους 26 βαθμούς, ενώ εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος και κατ΄ επέκταση την παραμονή στην ανώτατη κατηγορία. 

Από την πλευρά του ο Φοίνικας εξαφανίστηκε από το γήπεδο μετά την απώλεια του δεύτερου σετ, καθώς οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν τον διαγώνιο του Εθνικού.

Οι Συριανοί γνώρισαν δεύτερη συνεχή ήττα με 3-1, έμειναν στους 42 βαθμούς και αν ο ΠΑΟΚ νικήσει με 3-0 ή 3-1 τον Ηρακλή θα ισοβαθμήσουν με τον «Δικέφαλο» στην τρίτη, αλλά έχουν το πλεονέκτημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις