Τένις: «Λάθος της Σαράποβα και πρέπει να πληρώσει» δήλωσε ο Ναδάλ

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016 13:44
UPD:13:45
EPA/HOW HWEE YOUNG

O Ισπανός άσος βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τους ισχυρισμούς που κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί και γι΄ αυτόν, τονίζοντας ότι «κουράστηκα από αυτές τις φήμες, είμαι εντελώς καθαρός».

A- A A+

Η Μαρία Σαράποβα έκανε λάθος και πρέπει να πληρώσει: αυτή είναι η άποψη του Ράφα Ναδάλ, όπως την κατέθεσε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά στο Indian Wells.

Παράλληλα, ο Ισπανός άσος βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει τους ισχυρισμούς που κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί και γι΄ αυτόν, τονίζοντας ότι «κουράστηκα από αυτές τις φήμες, είμαι εντελώς καθαρός».

Όπως υπογράμμισε ο τενίστας από τη Μαγιόρκα «δεν προσπάθησα ποτέ να κρύψω τίποτα από ό, τι έπραξα. Έκανα μια θεραπεία με πλάσμα και άλλη μία με βλαστοκύτταρα».

Σύμφωνα με τον Ναδάλ «την πρώτη φορά η θεραπεία με το πλάσμα λειτούργησε καλά, τη δεύτερη όχι και έπρεπε να σταματήσω να παίζω για επτά μήνες. Χρησιμοποίησα τα βλαστοκύτταρα δύο φορές στο γόνατο και ήμουν μια χαρά. Ποτέ δεν έκανα και ποτέ δεν θα κάνω κάτι που είναι λάθος». 

Για την περίπτωση της Σαράποβα, πάντως, ο Ναδάλ δεν έχει καμία αμφιβολία. «Γνωρίζω όλα όσα παίρνω, όμως όλοι κάνουν λάθη. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που έκανε η Μαρία ήταν ένα λάθος. Ήταν αμέλεια και θα πρέπει να πληρώσει γι΄ αυτό» δήλωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις