Επίθεση στον Τραμπ και από τον ΜακΚέιν

Συναγερμός στα ανώτατα κλιμάκια των Ρεπουμπλικανών κατά του αμφιλεγόμενου μεγιστάνα
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 19:16
UPD:04/03/2016 08:29
EPA/ANDREAS GEBERT

«Συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τον Ντόναλντ Τραμπ τις οποίες εξέφρασε ο φίλος μου και πρώην υποψήφιος πρόεδρος της χώρας Μιτ Ρόμνεϊ», ανέφερε ο κ. ΜακΚέιν (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον ΜακΚέιν, υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία το 2008, άσκησε σκληρή κριτική στον Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιο για το χρίσμα του κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, ειδικά σε ό,τι αφορά τις θέσεις του για την εξωτερική πολιτική.

«Συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τον Ντόναλντ Τραμπ τις οποίες εξέφρασε ο φίλος μου και πρώην υποψήφιος πρόεδρος της χώρας Μιτ Ρόμνεϊ», ανέφερε ο κ. ΜακΚέιν.

«Συμφωνώ επίσης με τις ανησυχίες σχετικά με τις επικίνδυνες δηλώσεις του κ. Τραμπ για κομβικά ζητήματα εθνικής ασφάλειας τις οποίες εκφράζουν 65 υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος στους τομείς της Άμυνας και της εξωτερικής πολιτικής», συνέχισε.

EURONEWS

Ο κ. ΜακΚέιν, ο οποίος είναι επικεφαλής της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας, τόνισε τέλος ότι «σε εποχές γενικής αναστάτωσης, θέλω οι ρεπουμπλικανοί ψηφοφόροι να προσέξουν ιδιαίτερα το τι λένε τα πλέον σεβαστά και ενημερωμένα στελέχη και ειδικοί του κόμματος για τον κ. Τραμπ».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή