Ομολογία ανεπάρκειας καταλογίζει σε Ν. Κοτζιά ο Στ. Καλαφάτης

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 18:01
UPD:18:14
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε δήλωσή του, ο κ. Καλαφάτης καταλόγισε στον κ. Κοτζιά «ομολογία ανεπάρκειας και ανευθυνότητας για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ερώτηση στη Βουλή, σχετικά με αναφορές του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά περί προειδοποίησής του πριν από ένα χρόνο για τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία, κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καλαφάτης καταλόγισε στον κ. Κοτζιά «ομολογία ανεπάρκειας και ανευθυνότητας για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

Κάνει επίσης λόγο για δημιουργία σοβαρών ερωτημάτων ως προς τις επιλογές και τους μέχρι σήμερα χειρισμούς του υπουργού Εξωτερικών και της κυβέρνησης στο προσφυγικό - μεταναστευτικό ζήτημα.

«Αν ο κ. Κοτζιάς εκτιμούσε ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τις προσφυγικές - μεταναστευτικές ροές ποια μέτρα πρότεινε; Έθεσε το θέμα στο Υπουργικό Συμβούλιο; Η εκτίμησή του ήταν προσωπική ή βασίστηκε σε στοιχεία των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών;», διερωτάται ο κ. Καλαφάτης.

«Πολλά τα ερωτήματα που προκύπτουν. Μία, όμως, είναι η διαπίστωση: Κάθε μέρα που περνά δυστυχώς επιβεβαιώνονται όλο και περισσότερο οι χειρότερες εκτιμήσεις σχετικά με τη διαχειριστική ανεπάρκεια και τη δυσλειτουργία της κυβέρνησης», συμπληρώνει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή