Παναθηναϊκός: Μοίρασε... πρόστιμα ο Στραματσόνι

Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 16:48
UPD:16:51
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Ποιος είδε τον Αντρέα Στραματσόνι και δεν τον φοβήθηκε στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού...

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άκουσαν τον... εξάψαλμο από τον Ιταλό τεχνικό για την αγωνιστική συμπεριφορά και τα νεύρα τους στη διάρκεια του παιχνιδιού, που έχει ως συνέπεια κόκκινες και κίτρινες κάρτες.

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, λοιπόν, ο Στραματσόνι ενημέρωσε πως ΜέστοΖέκα και Κουτρουμπής, δηλαδή οι παίκτες που αποβλήθηκαν στους τελευταίους αγώνες, καθώς και ο Μαμούτε που γλίτωσε την αποβολή στο... τσακ εναντίον του ΠΑΟΚ, θα πληρώσουν πρόστιμο που ξεπερνά τα 500 ευρώ.

«Στο εξής δεν θα δείξω την παραμικρή ανοχή σ΄ αυτό το θέμα. Όποιος βλέπει ανόητη κάρτα στο γήπεδο, ακόμη και κίτρινη, θα τιμωρείται και με πρόστιμο και αγωνιστικά. Σας έχω πει πολλές φορές ότι δεν θέλω να δίνετε αφορμές στους διαιτητές. Δεχόμαστε ένα γκολ και χάνετε το μυαλό σας, εκνευρίζεστε» τόνισε... εκνευρισμένος ο τεχνικός στους παίκτες του.

«Εσύ Μέστο, χάνεις την ψυχραιμία σου και κάνεις τέτοιο μαρκάρισμα μπροστά στον διαιτητή ενώ έχεις ήδη κίτρινη; Έχω πει ότι θέλω να παλεύετε τα παιχνίδια ως το τέλος, ανεξάρτητα από το σκορ, γι΄ αυτό δεν επιτρέψω να ξαναγίνει κάτι ανάλογο» κατέληξε ο Στραματσόνι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις