FIFA: Σημαντικές μεταρρυθμίσεις υπόσχεται ο Ινφαντίνο αν εκλεγεί πρόεδρος

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 17:44
UPD:26/02/2016 14:27
REUTERS/ARND WIEGMANN

Ο Ινφαντίνο δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

A- A A+

«Αν εκλεγώ πρόεδρος της FIFA, νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αναπτύξω τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για την ίδια την Ομοσπονδία».

Τάδε έφη Τζάνι Ινφαντίνο, ένας από τους πέντε υποψήφιους για το ύπατο ποδοσφαιρικό αξίωμα στον πλανήτη κατά τις αυριανές αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ο Ινφαντίνο μίλησε στο βρετανικό κανάλι Sky Sports, δηλώνοντας «αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αύριο στη Ζυρίχη), διότι είμαι εκ φύσεως έτσι. Αλλά είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος επειδή έκανα μια περιοδεία σε διάφορες Ομοσπονδίες στον κόσμο, που με οδήγησε τους τελευταίους τέσσερις μήνες να συναντήσω 115 στελέχη σε 70 χώρες και μου επέτρεψε να δω τι κάνουν και πώς λειτουργούν» πρόσθεσε ο Ιταλοελβετός παράγοντας.

EURONEWS
«Η FIFA έχει πλέον ανάγκη από σημαντικές μεταρρυθμίσεις, αλλά οι μεταρρυθμίσεις αυτές θα πρέπει να εφαρμοστούν και όχι να παραμείνουν στα συρτάρια. Αν εγκριθούν, θα είναι μόνο η βάση. Έτσι, αν εγώ εκλεγώ, θα εργαστώ αμέσως για το θέμα αυτό και νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να το κάνει» πρόσθεσε ο Ινφαντίνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις