Θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό, διαμηνύουν Ν. Ηγουμενίδης και Σ. Παπαδόπουλος

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 17:50
UPD:17:53
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Η κυβερνητική πλειοψηφία, η κυβέρνηση στην οποία βασικός κορμός είναι η αριστερά ούτε κινδύνεψε, ούτε κινδυνεύει, ούτε πρόκειται να κινδυνέψει από τον ίδιο», υπογράμμισε ο κ. Ηγουμενίδης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Απαντήσεις στους προπηλακισμούς που δέχθηκαν έδωσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης και Σάκης Παπαδόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι θα ψηφίσουν το ασφαλιστικό με γνώμονα την συνείδησή τους.

«Η κυβερνητική πλειοψηφία, η κυβέρνηση στην οποία βασικός κορμός είναι η αριστερά ούτε κινδύνεψε, ούτε κινδυνεύει, ούτε πρόκειται να κινδυνέψει από τον ίδιο», υπογράμμισε ο κ. Ηγουμενίδης δηλώνοντας ότι όσοι επιχειρούν να τον πιέσουν «απευθύνονται σε λάθος άτομο».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον εκπρόσωπο της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος στην τοποθέτησή του την Τρίτη υποστήριξε ότι «μια και ανοίγει και το Τριώδιο, μια και έρχονται και Απόκριες μπορείτε να βγείτε και να προμηθευτείτε μάσκες του προέδρου».

«Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείτε την μάσκα του κεντρώου για να καλύψετε την  ακροβασία σας με φασιστικές αντιλήψεις ή αν η απέλπιδα προσπάθειά σας να τεκμηριώσετε την αντι-ΣΥΡΙΖΑ τοποθέτησή σας, σας οδηγεί να παίξετε για άλλη μια φορά –δυστυχώς δεν είναι η πρώτη – με το αυγό του φιδιού, με τη στάση σας να υποθάλπει φασίζουσες συμπεριφορές», τόνισε ο κ. Ηγουμενίδης ζητώντας να καταδικαστούν τέτοιες τοποθετήσεις.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή