Μπλόκο Τεμπών: Συνάντηση του απόλυτου τίποτα

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 22:35
UPD:22:40
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή συνάντηση.

A- A A+

Ως «συνάντηση του απόλυτου τίποτα» χαρακτηρίζουν οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών το τετ α τετ που είχε τη Δευτέρα αντιπροσωπεία αγροτών με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Οι αγρότες κάνουν λόγο για «αδιάβαστους» και «ψεύτες» υπουργούς και «εγκλωβισμένο» πρωθυπουργό και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

«Καλούμε όλα τα μπλόκα της χώρας, όλους τους συναδέλφους κα όλες τις κοινωνικές ομάδες να συνταχθούν σε έναν αγώνα για τη ζωή και την επιβίωση όλων μας αλλά κυρίως της χώρας μας. Συνεχίζουμε δυναμικά και μαχητικά», αναφέρουν σε δήλωσή τους.

Οι αγρότες των Τεμπών από το πρωί της Τρίτης έχουν σκληρύνει περισσότερο την στάση τους και εξακολουθούν να διατηρούν κλειστή επ’ αόριστον την κοιλάδα των Τεμπών αλλά και την γέφυρα του Πηνειού στην διασταύρωση με το Στόμιο.

Στα Τέμπη, εξάλλου, εξακολουθούν να βρίσκονται και έξι λεωφορεία με πρόσφυγες και μετανάστες μετά από σχετική απόφαση για ανάσχεση της κυκλοφορίας των οχημάτων που τους μεταφέρουν λόγω της ασφυκτικής και δραματικής κατάστασης που επικρατεί στην Ειδομένη.

Το απόγευμα αντιπροσωπεία του Δήμου Λαρισαίων -από τον οποίο ζητήθηκε ενίσχυση προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι άμεσες ανάγκες των προσφύγων- μετέβη στα Τέμπη με φορτηγό το οποίο μετέφερε τρόφιμα, νερό και είδη πρώτης ανάγκης ενώ προς την ίδια κατεύθυνση έχει δραστηριοποιηθεί και ο Δήμος Τεμπών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή