Super League: Νίκη μετά από 7 ματς για τον Λεβαδειακό, 1-0 την Καλλονή

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 17:39
UPD:17:45
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Την πρώτη του νίκη μέσα στο 2016 πέτυχε ο Λεβαδειακός, με 1-0 επί της Καλλονής, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες παίχτηκε στο δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το «τρίποντο» από την αρχή για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Ο μεν γηπεδούχος, Λεβαδειακός, προκειμένου να βάλει… φρένο στην… κατηφόρα που έχει πάρει η ομάδα από την έναρξη του Β΄ γύρου (7 ματς χωρίς «τρίποντο», μετά τις 21/12 από το 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ), η δε Καλλονή, για λόγους γοήτρου, μιας και το συγκρότημα της Λέσβου έχει ουσιαστικά αποχαιρετήσει τη Super League.

Στο 15΄ από τη σέντρα του Μανούσου η μπάλα βρήκε στο πόδι του Γιάχιτς και μετατράπηκε σε ιδανική ασίστ για τον Γεωργίου, ο οποίος με κεφαλιά από πολύ κοντά εν κατάφερε να νικήσει τον Βερέμκο που δεν αιφνιδιάστηκε.

Οι φιλοξενούμενοι εξακολούθησαν να ελέγχουν το ματς απέναντι στον τραγικό στο πρώτο 45λεπτο, Λεβαδειακό και στο 37΄ πλησίασαν ξανά κοντά στην επιτυχία.

Μετά την προσπάθεια για κεφαλιά του Μανούσου η μπάλα βρήκε στον Γιάχιτς και κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Βερέμκο. Στην τελευταία φάση πριν το ημίχρονο, ο Μάρκοβιτς σκόραρε με κεφαλιά, αλλά σωστά δε μέτρησε το γκολ, καθώς ο επιθετικός της Καλλονής ήταν... εκτεθειμένος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη κι απείλησαν στο 46΄ με το σουτ του Καψάσκη να περνάει λίγο άουτ, ωστόσο και πάλι οι Λέσβιοι ήταν αυτοί που έχασαν την κλασική ευκαιρία για να προηγηθούν με το σουτ του Μανούσου στο 67΄ να διώχνει εκπληκτικά ο Βερέμκο σε κόρνερ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 72΄. Ο Ατζαγκούν έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Αναστασιάδη και ο Σελίμος υπέδειξε το πέναλτι, κάτι που όπως φάνηκε από το τηλεοπτικό ριπλέι δε δικαιώνει τον Λάκωνα ρέφερι. Ο Μάντζιος εκτέλεσε ψύχραιμα και με το γκολ που πέτυχε (1-0) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις