Ολυμπιακός: Δηλώσεις Κασάμι, Πάρντο, Ντα Κόστα

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 00:54
UPD:00:59
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Ο Παϊτίμ Κασάμι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

A- A A+

Δεν είχαν ιδιαίτερο κέφι για δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ οι παίκτες του Ολυμπιακού, απόρροια του 0-3, άπαντες όμως δήλωσαν την απογοήτευσή τους για την εξέλιξη.

«Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, όμως δεν το πετύχαμε. Είχαμε ευκαιρίες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στη συνέχεια, κάναμε κάποια λάθη και μας τιμώρησαν» δήλωσε ο Παϊτίμ Κασάμι.

«Έτσι συμβαίνει σε αυτή τη διοργάνωση όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Άρσεναλ. Μπορεί να μην είχαν τις φάσεις που είχαμε εμείς, αλλά αυτοί έκαναν τη διαφορά. Τώρα πια έχουμε μπροστά μας το Γιουρόπα Λιγκ. Θα δούμε την κλήρωση και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη διοργάνωση» συμπλήρωσε.

Ο Φελίπε Πάρντο υπογράμμισε: «Είχαμε τις ευκαιρίες μας, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και δεν είχαμε την τύχη όπως σε άλλα παιχνίδια. Η Άρσεναλ έπαιξε καλύτερα. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να δείξουμε και στο Γιουρόπα Λιγκ το ίδιο πρόσωπο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και προτεραιότητά μας να είναι να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα».

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα, από την πλευρά του, τόνισε ότι «στο μεγαλύτερο διάστημα κάναμε έναν καλό αγώνα αλλά είχαμε κάποια λάθη που οδήγησαν την Άρσεναλ να βάλει τα γκολ που ήθελε και να έρθει ο αποκλεισμός. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να πιέσουμε ακόμα περισσότερα τα όριά μας, να δώσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα καθώς έχουμε μία διοργάνωση μπροστά μας που πρέπει να προχωρήσουμε».

Και συνέχισε ο διεθνής στόπερ: «Μας δίνεται η ευκαιρία με τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο, να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια, να πάμε τον Ολυμπιακό πιο ψηλά, να μαζέψουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς για το σύλλογο και την Ελλάδα. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία σπουδαία διοργάνωση με σπουδαίους συλλόγους και θέλουμε να συνεχίσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις