NBA: Σούπερ θέαμα στο All Star Game, αποθέωση για Κόμπι

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 13:00
UPD:13:03
USA Today Sports/Bob Donnan
A- A A+

Η ομάδα της Δύσης νίκησε εκείνη της Ανατολής με 196-173 στο πιο θεαματικό αλλά και παραγωγικό All Star Game όλων των εποχών, που ήταν το 18ο και τελευταίο στην καριέρα του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ.

Ο 38χρονος θρύλος γνώρισε την αποθέωση που του έπρεπε στο Τορόντο και με 10 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ ανταπέδωσε την αγάπη του κοινού, που σηκώθηκε στο πόδι όταν ο Γκρεγκ Πόποβιτς τον αντικατέστησε λίγο πριν το τέλος, ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο.

Σε ένα παιχνίδι που στόχο είχε την ψυχαγωγία των συμμετεχόντων και του κόσμου, οι δύο ομάδες σημείωσαν 369 πόντους που είναι μακράν η κορυφαία επιθετική επίδοση μετά τους 321 περυσινούς.

MVP για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ που είχε 31 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα, ενώ για την ομάδα της Ανατολής ο Πολ Τζορτζ το πήρε στα... σοβαρά, σκόραρε 41 πόντους και δεν ισοφάρισε παρά έναν το ρεκόρ που ανήκει Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από το 1962. 

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων του NBA, το All Star Game παρακολούθησαν πιο πολλοί από 750 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη. Η διοργάνωση το 2017 θα φιλοξενηθεί στη Σάρλοτ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις