NBA: Σούπερ Λαβίν και Τόμπσον σε καρφώματα και τρίποντα

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016 13:23
UPD:15/02/2016 16:29
USA Today Sports/Bob Donnan
Κορυφαίος dunker για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε ο Ζακ Λαβίν. Ο θεαματικός παίκτης της Μινεσότα συνάντησε πάντως ιδιαίτερα έντονο ανταγωνισμό από τον Άαρον Γκόρντον του Ορλάντο, αλλά επικράτησε ύστερα από δύο... παρατάσεις και αφού χρειάστηκε να καρφώσει ισάριθμες φορές από τη γραμμή των βολών!
A- A A+

Οι διαγωνισμοί τριπόντων, καρφωμάτων και δεξιοτήτων αποτέλεσαν το πρελούδιο για τη διεξαγωγή του All Star Game, στις τριήμερες εκδηλώσεις του NBA που φέτος λαμβάνουν χώρα στο Τορόντο.

Κορυφαίος dunker για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε ο Ζακ Λαβίν. Ο θεαματικός παίκτης της Μινεσότα συνάντησε πάντως ιδιαίτερα έντονο ανταγωνισμό από τον Άαρον Γκόρντον του Ορλάντο, αλλά επικράτησε ύστερα από δύο... παρατάσεις και αφού χρειάστηκε να καρφώσει ισάριθμες φορές από τη γραμμή των βολών!

Στο διαγωνισμό τριπόντων το βραβείο έμεινε στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αφού τον περυσινό νικητή Στεφ Κάρι διαδέχθηκε ο... Διόσκουρός του στους πρωταθλητές, Κλέι Τόμπσον. Στον τελικό ο Τόμπσον συγκέντρωσε 27 βαθμού έναντι 23 του Κάρι, ενώ τρίτος ήταν ο Ντέιβιντ Μπούκερ των Φοίνιξ Σανς με 16.

Στο διαγωνισμό δεξιοτήτων νικητής αναδείχθηκε ο ρούκι των Μινεσότα Τίμπεργουλβς Καρλ Άντονι Τάουνς, ο οποίος υπερίσχυσε του Αϊζάια Τόμας των Μπόστον Σέλτις προς γενική έκπληξη, αφού δεν είναι σύνηθες ένας σέντερ να νικά τον γκαρντ σε μια διαδικασία που χρειάζεται ταχύτητα, ευελιξία και ευστοχία!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις