Honda: Civic Hatchback Prototype στη Γενεύη

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 17:37
UPD:17:37

Tα τελικά αυτοκίνητα παραγωγής προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους στην Ευρώπη το 2017. 

A- A A+

Το Civic Hatchback Prototype θα πραγματοποιήσει παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, δίνοντας μία πρώτη γεύση από την εξωτερική σχεδίαση της νέας αυτής εκδοχής του δημοφιλούς μοντέλου της Honda. Tα τελικά αυτοκίνητα παραγωγής προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους στην Ευρώπη το 2017. Θα κατασκευάζονται στο Βρετανικό Εργοστάσιο της Honda (HUM) στο Swindon και θα εξάγονται σε παγκόσμιες αγορές όπως οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γκάμα των κινητήρων του νέου Civic θα περιλαμβάνει τον υπερτροφοδοτούμενο VTEC του 1,0 λίτρου με απόδοση 127 ίππων, αλλά και τον μεγαλύτερο των 1,5 λίτρου, ο οποίος θα αποδίδει ισχύ πάνω από 170 ίππους.  Τον περασμένο Νοέμβριο, η Honda παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες την κουπέ έκδοση της 10ης γενιάς του Civic.

Το Civic Coupe πατά επάνω στην καινούργια παγκόσμια πλατφόρμα της Honda, σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στις ΗΠΑ, ωστόσο, η ευρωπαϊκή εκδοχή του επρόκειτο να αναπτυχθεί στα αντίστοιχα κέντρα της εταιρείας σε Γερμανία και Αγγλία. Αισθητικά, το εν λόγω μοντέλο βασίσθηκε, σε μεγάλο βαθμό, στο πρωτότυπο που είχε παρουσιασθεί πέρυσι την Άνοιξη στην έκθεση της Νέας Υόρκης, έχοντας σπορ χαρακτηριστικά και ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Και η ιστορία συνεχίζεται…

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή