Τέταρτος ο εκπληκτικός Πανιώνιος, 2-0 τον Παναιτωλικό

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 21:27
UPD:21:29
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Συνεχίζει να εκπλήσσει το πανελλήνιο ο εξαιρετικός Πανιώνιος, που διεκδικεί με αξιώσεις πια όχι απλά μια θέση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας αλλά στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν απόψε στη Νέα Σμύρνη και τον Παναιτωλικό, με 2-0, φτάνοντας στους 34 βαθμούς και πιάνοντας τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση, την ώρα που ο τρίτος Παναθηναϊκός βρίσκεται στους 38, ενώ οι Αγρινιώτες παρέμειναν στην 7η θέση (26 βαθμοί).

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να το ελέγχει αλλά τους φιλοξενούμενους να είναι η ομάδα που έχασαν την ευκαιρία της… χρονιάς στο 15΄: ο Κάπελ πέρασε τον Τασουλή, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και «έκοψε» στον Μαρκόφσκι, που σε άδεια εστία πέταξε την μπάλα άουτ!

Στο 37΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά στο γκολ, όταν ο Βλάχος δέχθηκε κάθετη πάσα από τον Σιώπη και μπαίνοντας στην περιοχή γύρισε στον Μπακασέτα, που πλάσαρε αδύναμα από το σημείο του πέναλτι και ο Κυριακίδης απέκρουσε.

Στο 51ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρουσκουσέδα κι αυτό υπήρξε κομβικό σημείο για την εξέλιξη της συνάντησης, καθώς στο 64΄ ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ από έξοχη ασίστ του Μπακασέτα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος οριστικοποίησε τη νίκη του φτάνοντας στο δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Καραμάνο ο οποίος στη σέντρα ακριβείας του Τασουλή με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κυριακίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις