Super League: Με κίνητρο τα πλέι οφ απόψε Πανιώνιος - Παναιτωλικός

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 08:47
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Φωτογραφία αρχείου. 

A- A A+

Στη Νέα Σμύρνη θα κλείσει απόψε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 19:30, σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Οι «κυανέρυθροι» είναι χωρίς αμφιβολία η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς με περιορισμένο μπάτζετ αλλά πολύ και σωστή δουλειά έχουν την ευκαιρία απόψε, αν νικήσουν, να φτάσουν τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στη μάχη για τα πλέι οφ.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Νέας Σμύρνης ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με τον Αστέρα Τρίπολης στους 31 βαθμούς, ενώ ο «Δικέφαλος» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έμεινε στους 34, ενώ σε απόσταση βολής θα είναι σε αυτή την περίπτωση και ο Παναθηναϊκός, που παρέμεινε στους 38.

Βαθμολογικό κίνητρο όμως έχει και η ομάδα του Αγρινίου, αφού σε περίπτωση νίκης θα βρεθεί στους 29 βαθμούς και στο -2 από την πέμπτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πολλές απουσίες, όμως η απουσία του Ρισβάνη, που είχε δει κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Μαρίνο Ουζουνίδη για τον αντικαταστάτη του, που λογικά θα είναι ένας από τους Κόρμπο ή Πατσατζόγλου.

Την αποστολή του Πανιωνίου συγκροτούν οι, Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Οικονόμου, Κόρμπος, Τασουλής, Ποζατζίδης, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Πατσατζόγλου, Καθάριος, Χαλκιαδάκης. 

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Παπάζογλου. Ο έμπειρος τεχνικός πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: 

Κουτρομάνος, Κέβιν, Κόρσιενς, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μουνιός, Κλέσιο, Κάπελ, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Φερέιρα, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις