Μπάσκετ: Sold out στο «Βενετόκλειο» για Διαμαντίδη

Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 13:51
UPD:15:05
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Κυπελλούχο Ελλάδας, το συγκρότημα της Ρόδου θα τιμήσει για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

A- A A+

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται σήμερα (16:00) ο Κολοσσός Ρόδου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Με τους «πράσινους» να είναι το απόλυτο φαβορί της συνάντησης, το ενδιαφέρον της συνάντησης είναι πρωτίστως εξωαγωνιστικό και αφορά μια ενέργεια των γηπεδούχων που προάγει το φίλαθλο πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Κυπελλούχο Ελλάδας, το συγκρότημα της Ρόδου θα τιμήσει για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο διεθνής άσος θα «κρεμάσει» τη φανέλα του στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, κι αυτό σημαίνει ότι οι φίλαθλοι του Κολοσσού θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν να παίζει για τελευταία φορά στο «Βενετόκλειο».

Αυτό, λοιπόν, ήταν ένα πολύ ισχυρό κίνητρο όπως αποδείχθηκε από την ανταπόκρισή τους, μιας και οι φίλοι του αθλήματος στο «σμαραγδένιο νησί» έσπευσαν να εξασφαλίσουν θέση, με αποτέλεσμα η ΚΑΕ να ανακοινώσει ότι επήλθε sold out.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις