Αγγλία: Στο -5 από την Λέστερ η Τότεναμ

Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 18:56
UPD:18:58
REUTERS/Andrew Couldridge
A- A A+

Η Τότεναμ νίκησε πολύ δύσκολα 1-0 τη Γουότφορντ και πλησίασε στο -5 από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Δεν τα... παρατούν οι «πετεινοί». Λίγη ώρα μετά το εντυπωσιακό 3-1 της Λέστερ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Ποκετίνο με την 4η διαδοχική νίκη της επικράτησε στο Λονδίνο της σκληροτράχηλης Γουότφορντ κι εξακολουθεί να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου της Premier League. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 64΄ ο Τριπιερ.

Δεν βρίσκει... γιατρειά με τίποτα αυτή η Λίβερπουλ. Χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της (μπήκε εσπευσμένα στο χειρουγείο λόγω ρήξης σκωληκοειδίτιδας) οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με 2-0 της προτελευταίας, Σάντερλαντ στο 70΄ (Φιρμίνο και Λαλάνα οι σκόρερ), αλλά μέσα σε 8 λεπτά οι «μαύρες γάτες» κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και να φύγουν από το «Ανφιλντ» με τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε οι «μαύρες γάτες» μείωσαν με τον Τζόνσον και στο 89΄ ο Ντεφόου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακό «διπλό» με 3-0 πέτυχε η Έβερτον στο «Μπριτάνια» επί της Στόουκ Σίτι. Και τα τρία γκολ των «εφοπλιστών» μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο από τους Λουκάκου, Κόουλμαν και Λένον.

Μετά από 4 αγωνιστικές η ουραγός, Άστον Βίλα επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι «χωριάτες» επιβλήθηακν με 2-0 στην έδρα τους επί της Νόριτς, αλλά το έργο τους για παραμονή παραμένει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς απέχουν 8 βαθμούς από την 4η από το τέλος, Νιουκάστλ, η οποία με το γκολ του Μίτροβιτς πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Γουέστ Μπρομ.

Στο 1-1 έμειναν στην Ουαλία, Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας (1-1), με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 14΄ με τον Σίγκουρτσον, αλλά στο 47΄ ο Νταν χάρισε στους φιλοξενούμενους το βαθμό της ισοπαλίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις