Γερμανία: Πέρασε και από την Φρανκφούρτη η Στουτγκάρδη

Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 18:21
UPD:18:25
EPA/FREDRIK VON ERICHSEN
A- A A+

Η εκπληκτική στον Β΄ γύρο της Bundesliga, Στουτγκάρδη, πέρασε και από την Φρανκφούρτη με το εντυπωσιακό 4-2 επί της Αϊντραχτη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Η ομάδα του Κράμνι πέτυχε την 4η σερί νίκη της (2η εκτός έδρας), παραμένει αήττητη μετά την χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος (3Χ3) και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπου πλησίασαν επικίνδυνα οι γηπεδούχοι, που «ξύπνησαν» αργά στο παιχνίδι. 

Δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί κοντά στην πρωτοπόρο Μπάγερν (παίζει σε λίγη ώρα στη Μπάι Αρίνα με τη Λεβερκούζεν) άφησε στο Βερολίνο η Ντόρτμουντ. Η Χέρτα με την τρίτη σερί ισοπαλία της υποχρέωσε σε 0-0 τη Μπορούσια, που προερχόταν από 2 διαδοχικές νίκες αλλά σήμερα δεν ήταν αποτελεσματική. Βασικός σε όλο το 90λεπτο ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τους Βεστφαλούς.

Ο Κώστας Σταφυλλίδης με εκπληκτικό γκολ έδωσε το προβάδισμα στην Άουγκσμπουργκ στην έδρα της Ινγκολστατ στο 14΄, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφεραν... τούμπα το ματς και με το «τρίποντο» που πήραν (2-1) έκαναν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία των μεγάλων.

Κανένα πρόβλημα απέναντι στην Βόλφσμπουργκ δε συνάντησε η Σάλκε. Οι «βασιλικοί μπλε» επιβλήθηκαν με 3-0 εντός έδρας και παραμένουν σε... τροχιά Champions League, ενώ με το γκολ του Σαμπέιρο από το πρώτο μέρος η Μάιντς πέρασε με 1-0 από το Ανόβερο, που δε γλιτώνει τον υποβιβασμό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις