Μετ' εμποδίων η κίνηση των οχημάτων στο ύψος του Ισθμού

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 15:18
UPD:16:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Από έναν στενό επαρχιακό δρόμο περίπου 75 χιλιομέτρων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από Κόρινθο προς Αθήνα και αντίστροφα, καθώς αγρότες της Κορινθίας κρατούν κλειστούν όλους τους υπόλοιπους δρόμους στο ύψους του Ισθμού (νέα και παλιά Εθνική, καθώς και την παράκαμψη από Καλαμάκι). 

Πρόκειται για τον δρόμο Ισθμός-Λουτράκι-Σχίνος-Αλεποχώρι-Μέγαρα, που, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ, απαιτείται περίπου μιάμιση ώρα για να τον διανύσει ένα αυτοκίνητο υπό κανονικές συνθήκες.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα οι αγρότες μαζί με απεργούς άλλων επαγγελματικών τάξεων κατέλαβαν για πάνω από μια ώρα και τη γέφυρα του Ισθμού.

Στην Αργολίδα πάντως, αγρότες και λοιποί απεργοί αποχώρησαν από την παλαιά εθνική οδό Τρίπολης-Άργους, όπου στο ύψος της εισόδου των Μύλων είχαν κλείσει τον δρόμο για δύο περίπου ώρες, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές αυτοκινήτων. 

Κλειστά από την Τετάρτη το απόγευμα τα διόδια της Νεστάνης

Επίσης, από χθες Τετάρτη στις 6.00 το απόγευμα οι αγρότες έχουν κλείσει και τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης και θα μείνουν εκεί τουλάχιστον έως σήμερα τα μεσάνυχτα. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό μέσω Αχλαδόκαμπου.

Το μπλόκο των αγροτών στη Νεστάνη μετά τις συγκεντρώσεις που ξεκινούν σε λίγο στην Τρίπολη θα ενισχυθεί και από τους οδηγούς ταξί, που θα πάνε στα διόδια με τα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΜΠΕ στην περιοχή, λόγω των κινητοποιήσεων, το ταξίδι από την Αθήνα ως την Τρίπολη, που διαρκεί υπό κανονικές συνθήκες δύο ώρες, τώρα ξεπερνά τις πέντε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή