Όλοι μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε τον καρκίνο

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 09:41
UPD:09:44
A- A A+

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου 2016, οι W4O-Hellas  -Γυναίκες στην Ογκολογία, παίρνουν μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία "Talking Hands" με σύνθημα: "We Can - I Can".

Σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, οι ‘Γυναίκες στην Ογκολογία’ συζητούν με τον κόσμο για τη σημασία και το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου και ενημερώνουν, για το νέο πρόγραμμα υποστήριξης για το Μεταστατικό Καρκίνο του Μαστού, το οποίο έχει βραβευτεί από την Παγκόσμια Οργάνωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου (UICC).

Οι Γυναίκες στην Ογκολογία συμμετέχουν στη μεγάλη παγκόσμια εκστρατεία ‘Talking Hands - Χέρια που Μιλούν’, με στόχο τη διάδοση του μηνύματος ότι όλοι μαζί μπορούμε να πολεμήσουμε τον καρκίνο και με σύνθημα ‘Μπορούμε-Μπορώ, We Can – I Can’, και καλούν όλους να λάβουν μέρος και να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς, διαφορετικής δράσης!

Να ενώσουν τα ‘Χέρια που Μιλούν’ (Talking Hands), να γράψουν στην παλάμη τους το σύνθημα We Can - I Can (Μπορούμε - Μπορώ), να τραβήξουν φωτογραφίες, και με τα hashtags #WeCanICan #WorldCancerDay #TalkingHands να τις αναρτήσουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να ενωθούν με όλα τα άλλα ‘Χέρια που Μιλούν’ απ’ όλο τον κόσμο!

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, από τις 16:30 έως τις 20.00, στο Χίλτον, θα υπάρχουν μέλη συλλόγων ασθενών και συνεργάτες των W4O-Hellas για να σας βοηθήσουν να γράψετε τα μηνύματα και να αναρτήσετε τις φωτογραφίες σας, για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

https://www.thunderclap.it/projects/35578-world-cancer-day-2016

Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.w4ohellas.org, http://www.uicc.org/ ή τις σελίδες στο Facebook www.facebook.com/womeninoncology/, https://www.facebook.com/uicc.org/. Οι φωτογραφίες σας θα εμφανιστούν όλες στην ιστοσελίδα http://www.worldcancerday.org/

Μπορείτε να αφιερώσετε την φωτογραφία σε ένα δικό σας πρόσωπο και αν θέλετε να την δημοσιεύσετε στην σελίδα www.facebook.com/womeninoncology/

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή