Νέα χαμένη ευκαιρία για ΠΑΟΚ, 1-1 στην Ξάνθη

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 21:27
UPD:21:49
INTIME SPORTS/VILLA

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ, στα Πηγάδια της ακριτικής πόλης.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη νίκη, που θα τους έφερνε σε απόσταση ενός βαθμού από τη δεύτερη ΑΕΚ, έως το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά όπως έχει συμβεί φέτος σε πολλά παιχνίδια τους, δεν κατόρθωσαν να φτάσουν ως το τέλος.

Το τελικό σκορ αδικεί τους γηπεδούχους, που έχουν να νικήσουν από τις 22 Νοεμβρίου, αφού είχαν δύο δοκάρια αλλά και πολλές ευκαιρίες με τον «χασογκόλη» Σολτάνι, που όμως ήταν εκείνος που τελικά έσωσε ένα βαθμό για την ομάδα του.

Πρωταγωνιστής για τη μακεδονική ομάδα ήταν ο Όλσεν, ο οποίος παρότι δεν υπολογίζεται για βασικός από τον Ίγκορ Τούντορ ύψωσε το μπόι του και σταμάτησε μόνος τους αντίπαλους επιθετικούς.

Στο 8΄ και στο 15΄ ο Σολτάνι είδε αρχικά τον Κοροβέση να αποκρούει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και στη δεύτερη περίπτωση τον Σουηδό τερματοφύλακα να κρατά το «μηδέν» στο τετ α τετ, ενώ στο 18΄ το πλασέ του έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Μετά τον Σολτάνι ο Όλσεν... παρέλαβε τον Ορφανίδη, καθώς σε δύο περιπτώσεις (13΄ και 25΄) σταμάτησε το νεαρό παίκτη της Ξάνθης, στην καλύτερη εμφάνισή του στον «Δικέφαλο», που είχε με τη σειρά του δοκάρι στο 28΄ σε σουτ του Μυστακίδη, ο οποίος τρία λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με θαυμάσια κεφαλιά στη σέντρα του Κοροβέση.

Ένα δοκάρι του Καπετάνου στο 49΄, ύστερα από σέντρα του Μπέρτου, ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησαν οι Θράκες στην κανονική διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ στάθηκαν τυχεροί στη φάση του 57ου λεπτού, όταν στην κεφαλιά - γύρισμα του Τζαβέλλα από φάουλ του Πέλκα, ο Αθανασιάδης από τα 2 μέτρα σούταρε πάνω από το δοκάρι!

Ο ΠΑΟΚ αρκούνταν στο να κρατάει την μπάλα και να έχει τον έλεγχο του ρυθμού, χωρίς να επιδιώξει να «σκοτώσει» την Ξάνθη σημειώνοντας ένα δεύτερο γκολ και τελικά το πλήρωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Σολτάνι με κεφαλιά, σε κόρνερ του Τριάδη, εξιλεώθηκε για τα «άχαστα» διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις