Ολυμπιακός: «Δεν υπήρξε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα κανενός»

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 21:01
UPD:21:03
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε με μια ήπιων τόνων ανακοίνωση στην κλήση του σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας, για τον αναπτήρα που έπεσε προς τον Κουλιμπαλί στο 89ο λεπτό της συνάντησης με τον Πλατανιά.

Επί της ουσίας, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ενστάσεις για την κλήση αλλά για το κατηγορητήριο βάσει του οποίου καλούνται ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής, καθώς εκτιμούν ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

«Δεν υπήρξε σε καμμία περίπτωση ρίψη αντικειμένου η οποία να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Αυτό προκύπτει από το οπτικοακουστικό υλικό και από τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδειχθεί και στην ακροαματική διαδικασία» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται απολύτως τις επιταγές του πειθαρχικού κώδικα και πιστεύει στην ακριβοδίκαιη εφαρμογή του με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σκοπίμως δημιουργείται από ορισμένους» καταλήγει η τοποθέτηση της πειραϊκής ομάδας.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις