Γερμανία: Αποφυλακίζεται στις 29 Φεβρουαρίου ο Χένες

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 20:35
UPD:20:43
EPA/MARC MUELLER / POOL

Μετά την αποφυλάκισή του τον περιμένει και πάλι ίσως μια θέση στην Μπάγερν, αφού η διοίκηση της ομάδας επαναλάμβανε πάντοτε ότι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές γι΄ αυτόν (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

O πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για φοροδιαφυγή, θα αποφυλακιστεί στις 29 Φεβρουαρίου.

Ο Χένες θα έχει διανύσει τότε σχεδόν το ήμισυ της ποινής του, η οποία ήταν 3,5 χρόνια κάθειρξη και του είχε επιβληθεί στις 2 Ιουνίου 2014.

Αυτό διευκρινίστηκε σήμερα από γερμανικό δικαστήριο, που χορήγησε την ελευθερία στον πρώην Γερμανό αστέρα του ποδοσφαίρου και ανώτατου αξιωματούχου στο σύλλογο της Βαυαρίας.

Ο Χένες καταδικάστηκε επειδή κρίθηκε ένοχος για την απόκρυψη ποσού 28,5 εκατομμυρίων ευρώ, επωφελήθηκε όμως από ένα πρόγραμμα ημι-ελευθερίας, κατά το οποίο εργαζόταν την ημέρα στα τμήματα υποδομής της Μπάγερν και επέστρεφε στη φυλακή το βράδυ.  

Μετά την αποφυλάκισή του τον περιμένει και πάλι ίσως μια θέση στην Μπάγερν, αφού η διοίκηση της ομάδας επαναλάμβανε πάντοτε ότι οι πόρτες θα είναι ανοιχτές γι΄ αυτόν. 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις