Στο σπίτι του με άδεια από τη φυλακή ο Χένες

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 15:11
UPD:15:13
REUTERS/POOL

Για τον 62χρονο Χένες, που κρατείται στη φυλακή στο Λάντσμπεργκ Αμ Λεχ, θα είναι η πρώτη φορά που θα κοιμηθεί στο σπίτι του μετά τις 2 Ιουνίου, δηλαδή από την ημέρα που πέρασε την πόρτα της φυλακής και εισήλθε στο σωφρονιστικό ίδρυμα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Ούλι Χένες, πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, βγήκε από τη φυλακή με άδεια μερικών ημερών για να περάσει στο σπίτι του τις εορτές των Χριστουγέννων, κι ενώ έχει ήδη εκτίσει ποινή φυλάκισης περίπου επτά μηνών μετά την καταδίκη για φοροδιαφυγή.

Για τον 62χρονο Χένες, που κρατείται στη φυλακή στο Λάντσμπεργκ Αμ Λεχ, θα είναι η πρώτη φορά που θα κοιμηθεί στο σπίτι του μετά τις 2 Ιουνίου, δηλαδή από την ημέρα που πέρασε την πόρτα της φυλακής και εισήλθε στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο παλαίμαχος Γερμανός διεθνής ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 3,5 ετών στις 13 Μαρτίου, όταν ήταν πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του από όλες τις θέσεις που κατείχε στο σύλλογο της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Ο πρώην επικεφαλής της βαυαρικής εταιρίας καταδικάστηκε για τη ''φυγάδευση'' αδήλωτου ποσού 28.500.000 ευρώ σε ελβετικό λογαριασμό, ενέργεια που αποσκοπούσε στο να μη φορολογηθούν τα χρήματα στη Γερμανία. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις