Κύπελλο Ελλάδας: Στους «8» και ο ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 19:53
UPD:20:11
INTIME SPORTS

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΠΑΟΚ, η μοναδική από τις «μεγάλες» ομάδες της Σούπερ Λίγκας που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι της.

Ο «Δικέφαλος» νίκησε στην Τούμπα με 3-0 την Καλλονή, στη ρεβάνς του 1-2 της Μυτιλήνης και υπερκάλυψε το αρνητικό αποτέλεσμα παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους «8» με τα γκολ των Αθανασιάδη (58΄), Μακ (64΄) και Μπερμπάτοφ (81΄).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά αλλά ήταν άτυχοι, καθώς ήδη στα πρώτα 19 λεπτά είχαν δύο δοκάρια: το πρώτο σε εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα στο 16΄ και το δεύτερο σε κεφαλιά του Αναστασιάδη στο 19΄, όταν ο κεντρικός αμυντικός της Καλλονής παραλίγο να σκοράρει εις βάρος της εστίας του.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 0-0 και το άγχος είχε αρχίσει να κυριεύει τους γηπεδούχους, που στάθηκαν πάντως τυχεροί στη φάση του 58ου λεπτού, όταν ο Δάφκος απέκρουσε το σουτ του Μακ αλλά η μπάλα «στρώθηκε» στον Αθανασιάδη, που δεν δυσκολεύτηκε για το 1-0 σε άδεια εστία.

Έξι λεπτά αργότερα, από ωραία κίνηση και ασίστ του Μυστακίδη ο Μακ ήταν πιο εύστοχος και διπλασίασε, για να κλείσει τελικά το σκορ στο 81΄ με κεφαλιά ο Μπερμπάτοφ, ο οποίος έγραψε το 3-0 και αποθεώθηκε από την εξέδρα, κάτι που είχε γίνει και λίγο νωρίτερα όταν αντικαθιστούσε τον Ζάιρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις